nuruladha's FotoPage

By: nuruladha jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Aug-2007 15:02 Email | Share | | Bookmark
boat rafting , minakami , gunma ~ 17th August 2007

yoshhh!! iku zooo!
rowan chi-mu gambaru zo!!
hihiiiii tanoshiii!
View all 18 photos...
wlopon poket aku dh hampir kosong , tp aku gagahkan jgk byr 8000Yen utk naik boat rafting kat minakami gunma ni. ia sgt berbaloi!!! sangat menggembirakan! dah ler sampai giri2 kol 12 30 sblom shugo katenye kol 12 45.. tp tunggu nye tunggu dkt 1:30 ptg gak... dah tukar2 bju , junbi ok! kitorg naik bas g kt sungai ape ntoh namenyer.. abg Yuji kate we ols sgt lucky sbb air byk arini .. dan boat pon meluncur laju dek air yg deras ~~~ malangnye ini mungkin yg first dan last buat aku... mybe next time leh try kt christchurch plak dgn abg rowan !!


Sunday, 19-Aug-2007 16:37 Email | Share | | Bookmark
after boat rafting ~~

yeay! gumbira pon masih ada yg terlena
 
 
View all 17 photos...
pas berafting dekat2 2jam lebey jgk.. salin2 pakaian trus ke lobi... amik2 gambo sblom blk.. sedey nye! sob sob! nak main lagi!!


Sunday, 19-Aug-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
himawari vs omawarisan ~~

genki nai ne~~
 
hima changg! gohan desu yo!
View all 7 photos...
lps kenyang mkn anggur, weols mengorak langkah mencari taman bunge plak.. last week bru g lavender park, tgk gamba org kt fenster sume g tgk bunge matahari, kitorg pon nak gi jgk... mmg xle tgk org lain senang...
tp carik nye carik.. tak jumpe pon tmpt yg dikatekan ade ladang bunge matahari aka himawari di sgenap tmpt kat area noga. noga shi ni adelah tmpt yg festival himawari paling besor kt tochigi..
cari nye cari tanpe diduge kami menyedari kehadiran sebuah kete polis peronda, omawarisan dok ikut blakang kete dgn jarak yg jauh.. so kami pon wat bodo jer.. cr trus mencari...
last2.. bunyi kete polis. dan kedengaran suare menyuruh kete didepan sile hentikan kete anda!! gr... kami trus disaman atas kesalahan terlebih pnumpang.. yerla.. kete 5 org jer.. tp naiknye 6 org.. terpaksela byr saman 6000yen ... melayang sribuyen aku
pon begitu, omawarisan tu sib baek cute..
utk mengelakkan kecewa berterusan kami benti gak tgk himawari yg hidup segan mati tamau di tepi2 jalan walapon mood nak tgk bunge ni dah berkecai


Sunday, 19-Aug-2007 12:06 Email | Share | | Bookmark
budou-gari ~ 12th August 2007

btg pokok anggur gini rupenye
makcik anggur yg comey! ^ ^
-miya-budou-en?
View all 14 photos...
hari itu kami breakfast ng budo jer.. kami gerak kurang lebey kol 9 pg ke area oohira ? yg kunun2 nye terdpt byk ladang anggur ini... akhirnye kami pilih ladang anggur bernama ( maaf kanjinya pon sy tatau bace ) adeke patut makcik pemilik ladang ini berkata " kenapelah bdk2 ni pakai kappa ( baju ujan ) walaupon hari panas terik " setelah melihat weols memakai tudung
kami dpt mkn pree pastu sorg bli segugus anggur utk dibawa pulang berharga 750 yen segugus.. anggurnya sgt enak dan gebu skali!


Wednesday, 8-Aug-2007 21:42 Email | Share | | Bookmark
ASHIKAGA HANABI TAIKAI ~ 4th AUGUST 2007

ghehe.. slmt hari obon!
reben dlm bhs nihon go nya aku pon tatau, aimi pon tatau...
siap2
View all 11 photos...
bertolak : dr utsunomiya jam 1700
pemandu : norul shazmira
penumpang : 9 org
kenderaan : Honda StepWagon [ plat "wa" ]
tiba : jam 1930 di Ashikaga Eki
konvoi : merc Syara dipandu oleh Betyk bersama 3 penumpang lain
perasan : gembira, kitsui dek yukata, malu kerana seswatu dechatta


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net